Åbent Atelier Næstved.
Fællesudstilling.
Kunstnere.
Brochure.
Sponsorer.
At eksperimentere med teknikker og materialer, og være nysgerrig på det der dukker op, er drivkraften når jeg skaber billeder. Det kreative følger mig i mit daglige arbejde som efterskolelærer, og jeg kan slet ikke lade være med at inspireres af strukturer og mønstre i min hverdag. Min kunst har mange lag, og jeg ved aldrig helt hvor den fører mig hen. Det kan være en fejl der skal males over, noget spartel der slibes af, lim der løber uventet eller noget andet jeg ikke havde forudset, der giver skubbet til at billedet kommer videre. Mine værker varierer mellem abstrakte og figurative, nogle naive. At bruge skabeloner, papir i forskellig kvaliteter og hvad jeg ellers har af blæk, ecolinefarver, kridt, spraymaling eller noget andet der gemmer sig i skufferne, er det der driver mig.
Jeg elsker at arbejde både stort og småt og kombinere forskellige udtryk, så der nogle gange fortælles en historie jeg ikke kendte i forvejen.
Min baggrund er billedkunst fra lærerseminariet og så diverse små kurser og at prøve mig frem. Jeg er oprindelig fra Norge, via Århus, København og nu bosat på sydsjælland, og er nu som gæsteudstiller hos Birgitte heldig at være med til Åbne Atelierer i Næstved for første gang - håber vi ses!
Maleri

Ann Helen
Stangbye Madsen
Stenskovvej 54, Fensmark
4684 Holmegaard. Tlf. 24 45 85 81
annhelen_stangbye@hotmail.com
FB: AHSM kunst
IG: ahsm13