Åbent Atelier Næstved.
Fællesudstilling.
Kunstnere.
Brochure.
Sponsorer.
Tekstilernes fantastiske verden er fuld af muligheder og udfordringer. Den rummer et væld af traditionsrige teknikker, der for nogles vedkommende har været anvendt langt tilbage i tiden.
For Birgitte Bruun Rasmussen er det i arbejdet med materialer og teknikker, at magien opstår og hun arbejder ofte eksperimenterende og på tværs af teknikkerne, indenfor frit broderi, filt og tekstiltryk.
Birgitte skaber både med billeder, tredimensionelle dekorationer og figurer, men også brugskunst, såsom vaser, tasker, smykker og beklædning. Fællesnævneren for Birgittes arbejde er den undersøgende tilgang til materialerne og legen med teknikker, og mindst lige så vigtigt godt håndværk.
Du er altid velkommen til at besøge Tekstilmagis værksted og opleve de mange forskellige tekstile udtryk. Der er fast åbningstid torsdag og fredag mellem 10 og 17 eller efter aftale.
Er du blevet inspireret til selv at gå ombord i tekstilernes mange muligheder, kan du også komme på kursus i værkstedet og selv opleve magien og glæden ved at arbejde med hænderne.
Og du er i trygge hænder, for Birgitte er uddannet professionsbachelor i tekstildesign, -håndværk og formidling fra Håndarbejdets Fremme, UCC.
De 5 billeder til hjemmesiden: Ecoprint og filtet taske, filtede figurer, filtede vaser, halskæde og øreringe og æblebillede.
Tekstile materialer anvendt til frit broderi, filt og tekstiltryk

Birgitte Bruun Rasmussen
Stenskovvej 54, 4684 Holmegaard
Tlf. 22 25 11 88
kontakt@tekstilmagi-shop.dk
www.tekstilmagi.dk
FB og IG: @tekstilmagi.dk